Sådan gør du:
_
Svits alle ingredienser, undtagen fond, rødvin og rosmarin, i en brændvarm støbejernsgryde, indtil kødet får en fast mørk skorpe.
_
Hæld fond og vin ved retten, og lad den simre under låg i minimum 4 timer. Det er værd at have tålmodighed, da retten bliver bedre, jo længere den koger ind.
_
Smag retten til med salt og hvid peber, og server retten med pasta.
_
Tip: Få Slagter Stjernholm til at hjælpe dig med kødet og den rette udskæring.
Simpel vildtragout kogt på rødvin og vildtfond

Ingredienser
Til 4 pers.
- 4 dl. fond fra Slagter Stjernholm
- 10 pillede fed hvidløg
- 10 små pillede skalotteløg
- 250 gr. markchampignon
- 100 gr. røget flæsk i store tern
- 1 stor håndfuld rosmarin
- 300 gr. skært vildtkød i mundrette tern
- En halv flaske god rødvin
Tilbehør:
- Retten serveres med pasta