Opskrift: Simpel vildtragout kogt på rødvin og vildtfond - CityVest
Læser

Simpel vildtragout kogt på rødvin og vildtfond

Simpel vildtragout kogt på rødvin og vildtfond

vildtragout

Sådan gør du:
_
Svits alle ingredienser, undtagen fond, rødvin og rosmarin, i en brændvarm støbejernsgryde, indtil kødet får en fast mørk skorpe.
_
Hæld fond og vin ved retten, og lad den simre under låg i minimum 4 timer. Det er værd at have tålmodighed, da retten bliver bedre, jo længere den koger ind.
_
Smag retten til med salt og hvid peber, og server retten med pasta.
_
Tip: Få Slagter Stjernholm til at hjælpe dig med kødet og den rette udskæring.

Vurder opskriften:

Ingredienser

Til 4 pers.

  • 4 dl. fond fra Slagter Stjernholm
  • 10 pillede fed hvidløg
  • 10 små pillede skalotteløg
  • 250 gr. markchampignon
  • 100 gr. røget flæsk i store tern
  • 1 stor håndfuld rosmarin
  • 300 gr. skært vildtkød i mundrette tern
  • En halv flaske god rødvin

Tilbehør: 

  • Retten serveres med pasta
Følg hjertetog sig ja til

Få masser af inspiration, sjove konkurrencer og hyggelige events for hele familien – direkte i din indbakke. Samtidig deltager du hver måned i konkurrencen om et gavekort på 500 kr. til City Vest. Vinderen får direkte besked via mail.