Opskrift: Sønderjysk julekål til din julefrokost - CityVest
Åbent i dag
Butikker: Føtex: Lidl:

Butikker

mandag Lukket grundet omstændighederne
tirsdag Lukket grundet omstændighederne
onsdag Lukket grundet omstændighederne
torsdag Lukket grundet omstændighederne
fredag Lukket grundet omstændighederne
lørdag Lukket grundet omstændighederne
søndag Lukket grundet omstændighederne

Føtex

mandag 08:00 - 21:00
tirsdag 08:00 - 21:00
onsdag 08:00 - 21:00
torsdag 08:00 - 21:00
fredag 08:00 - 21:00
lørdag 08:00 - 21:00
søndag 08:00 - 21:00

Lidl

mandag 08:00 - 21:00
tirsdag 08:00 - 21:00
onsdag 08:00 - 21:00
torsdag 08:00 - 21:00
fredag 08:00 - 21:00
lørdag 08:00 - 21:00
søndag 08:00 - 21:00

Sønderjysk julekål

Sådan gør du:

Kålstykkerne koges godt møre i letsaltet vand i ca. 1 time. Stil det køligt i en sigte til næste dag. Det er meget vigtigt, at alt vandet kommer fra. Hak kålen ekstremt fint. Smelt smørret i en gryde, det må ikke brunes, og tilsæt kål. Lad det lige svitse lidt, og tilsæt så fløden. Herefter skal det småkoge på komfuret ved svag varme i ca. en time til det tykner. Husk at smage til med krydderier!

Ingredienser

1 kg hvidkål
3 tsk salt pr. liter vand
Ca. 2 dl piskefløde
100 g smør
Salt, peber og lidt revet muskatnød

Følg hjertetog sig ja til

Få masser af inspiration, sjove konkurrencer og hyggelige events for hele familien – direkte i din indbakke. Samtidig deltager du hver måned i konkurrencen om et gavekort på 500 kr. til City Vest. Vinderen får direkte besked via mail.