Steak med bagte rodfrugter - CityVest

Steak med bagte rodfrugter

Rodfrugterne klargøres og skæres i mundrette stykker. De vendes i lidt olie, salt, peber og en smule mørk balsamisk eddike. De bages ved 150 grader i ca. 1 time.

Løgene pilles og skæres fint. Herefter lunes de på en pande, til de bliver bløde. Kalveboullion tilsættes og koges ind til det halve. Herefter tilsættes osten, der skal smelte helt.

Steaken steges efter egen smag.

Det hele anrettes på en stor tallerken.

Vurder opskriften:

Ingredienser

Til 4 pers. 

4 marinerede steaks fra Slagter Stjernholm

1.200 gr. blandede rodfrugter: pastiknak, rødbeder, gulerødder, lidt løg og persillerod

5 store løg

3 dl. kalveboullion

100 gr. stærk skimmelost (kan udelades)

Følg hjertetog sig ja til

Få masser af inspiration, sjove konkurrencer og hyggelige events for hele familien – direkte i din indbakke. Samtidig deltager du hver måned i konkurrencen om et gavekort på 500 kr. til City Vest. Vinderen får direkte besked via mail.