Læser

Store rejer i vin med hvidløg, stegt citron og aio...

Store rejer i vin med hvidløg, stegt citron og aioli

Sådan gør du:

Hak hvidløgene fint og lad dem brune let i olivenolie. Tilsæt rejer og lad dem blive røde. Tilsæt vin. Skær citronen i 12 stykker og brun dem i varm olivenolie – pas på det sprøjter. Tilsæt de lune citroner i retten, og servér den varm.

Aioli
Pres hvidløget i en hvidløgspresser. Bland alle de andre ingredienser i mayonnaisen. Lad det stå min. 4 timer, før du serverer, så fordeler smagen sig bedre. Du kan altid krydre mere, efter det har samlet smag.

 

Prøv også City Vests opskrift på Tartar med vagtelæg og peberrodsost

Vurder opskriften:

Ingredienser

16 store, pillede kæmperejer
1 dl god hvidvin, gerne Vouvray
6 fed hvidløg
1 økologisk citron

Aioli
100 gram god mayonnaise
2 fed hvidløg
Lidt cayennepeber
Salt og peber
Saften af en ½ citron