Tartar med vagtelæg og peberrodsost | City Vest

Tartar med vagtelæg og peberrodsost

Her er temperaturen i retten vigtig – kombinationen af et blødkogt æg og friskrevet peberrod er fantastisk. Der er masser af kontraster i denne ret. Det hele afsluttes med en stærk, bitter reduceret kaffe.

Sådan gør du:

Kog vagtelæggene  i 2 minutter og lad dem køle ned.

Hak kødet ultra-fint og bland fintsnittet salvie (snittet på langs uden stængel), kapers, æggeblommer, salt og peber.

Bland revet peberrod, rygeost og snaps og smag til med salt og peber.

Lav en espresso og lad den koge ned med 1 tsk. honning til den er cremet og brug dette som dressing til retten.

 

Vil du hellere have en steak? Så prøv vores opskrift på Steak med jordbær og basilikumsalat

Vurder opskriften:

Ingredienser

200 g oksemørbrad
2 æggeblommer
4 blade salvie
100 g økologisk rygeost
2 spsk. fintrevet frisk peberrod
1 cl snaps
1 spsk. gode kapers
Salt, gerne røget
Peber
8 vagtelæg
1 dl reduceret kaffe
1 tsk. honning

Følg hjertetog sig ja til

Få masser af inspiration, sjove konkurrencer og hyggelige events for hele familien – direkte i din indbakke. Samtidig deltager du hver måned i konkurrencen om et gavekort på 500 kr. til City Vest. Vinderen får direkte besked via mail.