Torsk, brøndkarse, rygeost og radise på sprøde kiks | City Ves
Åbent i dag
Butikker: Føtex: Lidl:

Butikker

mandag 2. pinsedag - LUKKET
tirsdag 10:00 - 19:00
onsdag 10:00 - 19:00
torsdag 10:00 - 19:00
fredag Grundlovsdag - LUKKET
lørdag 10:00 - 16:00
søndag Søndagsåbent10:00 – 15:00

Føtex

mandag 2. Pinsedag - LUKKET
tirsdag 07:00 - 21:00
onsdag 07:00 - 21:00
torsdag 07:00 - 21:00
fredag Grundlovsdag - LUKKET
lørdag 07:00 - 21:00
søndag 07:00 - 21:00

Lidl

mandag 2. Pinsedag - LUKKET
tirsdag 08:00 - 21:00
onsdag 08:00 - 21:00
torsdag 08:00 - 21:00
fredag Grundlovsdag - LUKKET
lørdag 08:00 - 21:00
søndag 08:00 - 21:00
Læser

Torsk med brøndkarse, rygeost og radise på sprøde ...

Torsk med brøndkarse, rygeost og radise på sprøde kiks

Torsk med brøndkarse, rygeost og radise på sprøde kiks

Fremgangsmåde

Rygeost, rødløg, purløg (gem lidt til pynt) og citronsaft blandes, smages til med salt og peber og anrettes på kiksene.

Radiser, de kogte jomfruhummerhaler og den stegte torsk anrettes sirligt, og der pyntes med brøndkarse og purløg vendt med vinaigrette.

Det er vigtigt, at alle ingredienserne er kølige – ca. 5 grader.

 

Prøv også vores: Torsk med pesto og sauterede grøntsager

Vurder opskriften:

Ingredienser

Til 4 pers.

200 gr. torskefilet uden ben

6 jomfruhummerhaler til pynt (kogt i ca. 6 min.)

2 bundter brøndkarse

Tynde strimler bladselleri

200 gr. rygeost

Lidt citronsaft

10 radiser

2 spsk. vinaigrette

3 spsk. fintsnittet purløg

1 finthakket lille rødløg

2-3 små, sprøde kiks til hver person

Salt og peber

Følg hjertetog sig ja til

Få masser af inspiration, sjove konkurrencer og hyggelige events for hele familien – direkte i din indbakke. Samtidig deltager du hver måned i konkurrencen om et gavekort på 500 kr. til City Vest. Vinderen får direkte besked via mail.