Læser

Torsk med brøndkarse, rygeost og radise på sprøde ...

Torsk med brøndkarse, rygeost og radise på sprøde kiks

Sådan gør du:

Rygeost, rødløg, purløg (gem lidt til pynt) og citronsaft blandes, smages til med salt og peber og anrettes på kiksene.

Radiser, de kogte jomfruhummerhaler og den stegte torsk anrettes sirligt, og der pyntes med brøndkarse og purløg vendt med vinaigrette.

Det er vigtigt, at alle ingredienserne er kølige – ca. 5 grader.

 

Prøv også vores: Torsk med pesto og sauterede grøntsager

Vurder opskriften:

Ingredienser

Til 4 pers.

200 gr. torskefilet uden ben

6 jomfruhummerhaler til pynt (kogt i ca. 6 min.)

2 bundter brøndkarse

Tynde strimler bladselleri

200 gr. rygeost

Lidt citronsaft

10 radiser

2 spsk. vinaigrette

3 spsk. fintsnittet purløg

1 finthakket lille rødløg

2-3 små, sprøde kiks til hver person

Salt og peber