Butikkerne guider: Svedigt udstyr til din træning

Drømmer du om at blive endnu stærkere, begynde til håndbold eller dyrke yoga?

Perfekt til fitness

Morten, Butikschef i Intersport.

Til hende: Reeboktoppen er perfekt til indendørs træning i fitness. Snittet er fint, og det lette materiale gør den både åndbar og svedtransporterende.

Til ham: Træningsskoene fra Reebok er gode til ham, der løfter vægte. Skoene har nemlig en flad bund, der gør, at du står stabilt. Samtidig er den så let og fleksibel, at du også
sagtens kan bruge den på løbebåndet.

Til børn: De orange tights fra Nike kan bruges til alt fra gymnastik til boldsport. De er varmere end shorts, og så dækker de knæene, hvis du skal lave gymnastik og dans på gulvet.

Det smarte gear

Sara, salgsassistent i Neye.

Til hende: Skal du cykle til din sport, er en rygsæk praktisk. Haglöfs udgave er både vandavisende og designet til at følge kroppens bevægelser.

Til ham: Haglöfs rejsetaske kan du både tage i hånden og på ryggen. Den er utrolig rummelig og robust og er derfor perfekt til udstyr som fodbold, ketsjer og de ekstra vægt­løftersko.

Til børn: Drikkedunken fra FreeWater er fri for hormonforstyrrende stoffer og ftalater. Den er perfekt at have med i sportstasken, for den er 100 procent vandtæt. Og så tåler den opvaskemaskinen, hvilket er et stort plus.

Træf på bolden

Thomas, områdeleder i Sportmaster.

Til hende: De indendørs sko fra Asics er en klassiker til sport som håndbold eller badminton. De har et skridsikkert underlag der gør, at du kan stå fast på et halgulv. Skoene kommer hele tiden i nye farver.

Til ham: Et par Adidas-træningsbukser er et must i enhver sportsgarderobe. Bukserne er gode lige at tage på, når du skal til og fra træning. Og de er også rigtigt fine at træne i, indtil du bliver varm. Materialet er let og behageligt uden at være for varmt.

Til børn: T-shirten er rigtig god til indendørs boldsport. Den er både blød og komfortabel, og så er den svedtransporterende og hurtigtørrende. Fås også i sort.