Tilbud & Nyheder

 • Kategorier
 • Alle
 • Bolig og isenkram
 • Børn
 • Dagligvarer og delikatesse
 • Damemode
 • Helse og sundhed
 • Herremode
 • Modetilbehør og personlig pleje
 • Restaurant & Café
 • Services
 • Sko
 • Sport og fritid
Louis Nielsen

Gratis tynde og lette glas

Udløber: 21. November 2021
Pris: Gratis tynde og lette glas, når du køber stel fra 795 kr
Køb stel fra prisgruppe 795 kr. til 1895 kr. og få tynde og lette enkeltstyrkeglas (indeks 1,6) (værdi 800 kr) med i prisen. Kan ikke kombineres med andre tilbud. @2021 Specsavers.
Louis Nielsen

Gratis flerstyrkeglas

Udløber: 21. November 2021
Pris: Gratis flerstyrkeglas når du køber stel fra 795
Køb stel fra prisgruppe 795 kr. til 1895 kr. og få  standard flerstyrkeglas (indeks 1,5) (værdi 800 kr.) med i prisen. Briller med flerstyrkeglas kan ikke købes online. Kan ikke kombineres med andre tilbud. @2021 Specsavers.
Vero Moda

OSLO DUNJAKKE 🍁🍁

Udløber: 31. Oktober 2021
Pris: 899.95
OSLO DUNJAKKE ER TILBAGE💚💚 I har været så vilde med vores dunjakker, og det forstår vi virkelig godt! Nu har vi endelig modtaget vores populære OSLO dunjakke, en favorit fra sidste år🤍🍂 Den er kommet hjem i sort og grøn og er MAX LÆKKER! Her skal I være hurtig, hvis I skal have fingrene i én! Besøg butikken eller send os en besked for bestilling 🤍🤍
Vero Moda

-20% 🤎🤎🤎

Udløber: 23. Oktober 2021
Spar: -20%
🤎 EFTERÅRS SHOPPING 🤎 Efterårsferien er ved at have nået sin ende... det betyder dog ikke, at vi er færdige med at forkæle jer 🍁 Vi har nemlig et lækkert tilbud i ærmet til jer. Det betyder at, vi giver jer -20% på alt i butikken (undtagen i forvejen nedsatte varer) 🍁 Tilbuddet gælder fredag d. 22 og lørdag d. 23. 🤎 Vores åbningstider er følgende; Fredag 10.00-19.00 Lørdag 10.00-16.00 Ses vi i Vero Moda City Vest? 🤎🍁
Vero Moda

🍁 STRIK KJOLE 🍁

Udløber: 31. Oktober 2021
Pris: 349.95
Vi har fået den smukkeste strik kjole hjem i dag i 4 lækre farver 🥰🥰 Kom ned i butikken og hent din favorit ❤️❤️
Vero Moda

🍁🍁🍁

Udløber: 31. Oktober 2021
Efteråret banker på, det bugner af lækre nyheder i butikken 🍁🤎
Tøjeksperten

Uldjakke fra Bison

Udløber: 1. November 2021
Pris: 1499 kr.
Før: 2499 kr.
Spar: 1000 kr.
Sæsonens mest elegante herrejakke! 🧥 Iklæd dig denne tidløse jakke fra Bison og oplev den fantastiske kvalitet. Jakken er med 60% uld og har aftagelig krave. Se sofistikeret ud, mens du holder dig varm.
Tøjeksperten

Funktionsjakke fra Bison

Udløber: 1. November 2021
Pris: 1499 kr.
Før: 2499 kr.
Spar: 1000 kr.
En kvalitetsjakke med wow-effekt! 👌 Denne flotte funktionsjakke fra Bison er både vand- og vindtæt - men den er også yderst åndbar. Oplev perfekt komfort og bevægelighed og ikke mindst et stilfuldt look.
Tøjeksperten

Dunjakke fra Lindbergh

Udløber: 1. November 2021
Pris: 1299 kr.
Dunjakken, som alle taler om! ⭐️ ... Og det er ikke uden grund. Når du prøver den lækre quiltede jakke fra Lindbergh, er du ikke i tvivl om den perfekte komfort og bevægelighed. Jakken er lavet i 90% kvalitetsdun og 10% fjer og er isolerende til det danske vejr.
Synoptik

Forlænget

Udløber: 24. Oktober 2021
Spar: Spar 33%
FORLÆNGET TIL 24.10.2021. Du sparer 33 % på alle glas fra Bronze til Guld. Tilbuddet gælder alle glas fra Bronze til Guld frem til 24.10.2021. Kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter. Kom ind til Synoptik.
Synoptik

Abonnement

Udløber: 24. Oktober 2021
To briller på abonnement. Udvidet Synsprøve efter behov og nye glas, hvis din styrke ændres sig. Prisen pr. måned er for de viste briller ved et All-Inclusive Abonnement med 33% rabat. Tilbud gælder frem til 24.10.21. Se vilkår på synoptik.dk eller kig ind i Synoptik og høre mere.
Synoptik

Efterårets solbriller

Udløber: 12. December 2021
Spar: Spar 30%
Spar 30% på efterårets solbriller Vælg mellem massevis af solbriller fra. f.eks. RAY-BAN, GUCCI, HUGO BOSS, BURBERRY, POLAROID og mange flere. Kig ind til Synoptik
Synoptik

Abonnement

Udløber: 12. December 2021
Spar: 33%
Få briller på abonnement Kom i gang lige nu og spar 33 % på brillerne. Tilbud gælder t.o.m. 12.12.21 for briller ved abonnement i 6 md. Rabat på briller gives før beregning af pris pr. md. Se vilkår på synoptik.dk. Start med en synsprøve - Bestil tid
Søstrene Grene

Juleforberedelser ☃️🎅🏻

Udløber: 31. Oktober 2021
I uge 40 kom de første par juleting og fra nu af kommer der kun flere og flere til vi rammer juleaften. I denne uge og næste uge er der mest fokus på DIY julepynt og pakkekalendersideer. Der går lige lidt tid inden årets julekugler osv kommer, men skal De allerede igang med kranse og dekorationer, så er vi allerede startet med at have det meste hjemme. Til de mindste har vi også en masse spændende nyheder til advents- og pakkekalenderen 🤶🏻❤️🤍 Mange af vores DIY projekter vil sikkert også falde i god jord hos de mindste i efterårsferien 🧑🏻‍🎄 Husk også efterårets feriebillet Den sjove feriebillet sender børnene rundt til ni butikker, hvor de kan hente gode gaver – og de får samtidig mulighed for at spare 50% på indgangen til Tivoli Friheden. Feriebilletten har en værdi af 235 kroner og kan købes i Informationen for 50 kroner. Hvis du downloader vores City Vest-app, kan du spare 10 kroner, så billetten kun koster 40 kroner! Feriebilletten kan købes og indløses fra 16.-23. oktober 2021.
Søstrene Grene

Efterårsferien 🍂🍁

Udløber: 23. Oktober 2021
Vi byder efterårsferien hjertelig velkommen. Søstrene Grene er i år med i efterårsbilletten til de mindste, og vi ved de fås i begrænset antal, så skynd jer ned i informationen for at sikre jer jeres. I kan læse mere om billetten under “Centerinfo” her i app’en. Vi har de sidste par uger haft meget fokus på DIY strik, og vi har derfor modtaget en masse nyt garn. Derudover er vi så småt startet med at gøre juleklar. Vi har ler, ringe m.m, som De skal bruge for at lave julepynt. ☃️ Julekugler og “færdiglavet” pynt dukker gradvist op over de næste par uge. Klar til 2022? Så har vi modtaget en masse kalendre i alverdens størrelser. De er også den ideelle gaveidé til den lille skoleelev 🍎 Ses vi i ferien? 🥰
Søstrene Grene

Rammer til boligen 👨‍👩‍👧‍👦🏡✨

Udløber: 24. Oktober 2021
Pris: fra 48,80 kr.
Søstrene ynder at dekorere deres vægge med minder såvel som naturens gaver. ”Sæt en presset blomst i en ramme for at tilføre Deres boligindretning et naturligt strejf,” siger Anna med et smil. Rammerne er af glas og FSC®-certificeret fyrretræ. Fås i flere varianter. Gå på opdagelse blandt de seneste skønne fund til boligindretning i Søstrene Grene.
Søstrene Grene

Søstrenes blå veloursofa 💙😍

Udløber: 24. Oktober 2021
Pris: 1.198 kr.
”En fryd for øjet og en nydelig tilføjelse til enhver hyggelig krog,” siger Anna om søstrenes blå veloursofa. Mål: 1,2 x 61,5 x 85 cm. Gå på opdagelse blandt de seneste interiørnyheder i Søstrene Grene. Vi har pt kun to på lager 🥰
Søstrene Grene

Badeværelsesartikler i glas 🛀✨

Udløber: 5. November 2021
Pris: fra 35,90 kr.
Clara holder orden på badeværelset med beholdere i matchende farver. ”Med ganske få elementer kan De både holde styr på Deres toiletsager og skabe et skønt helhedsudtryk.” Gå på opdagelse blandt de seneste vidunderlige nyheder i Søstrene Grene.
Søstrene Grene

Opbevaringskasser til hjemmet 🏡👨‍👩‍👧‍👦

Udløber: 6. November 2021
Pris: fra 59,80 kr.
Få ting kan begejstre Clara så meget som den perfekte sammensætning af form og funktion. ”Der er ingen grund til, at opbevaringsløsninger ikke kan være lige så elegante som resten af indretningen,” smiler hun. Kasserne er lavet af FSC®-certificeret bambus. Fås i flere størrelser. Gå på opdagelse blandt de seneste skønne interiørnyheder i Søstrene Grene.
Søstrene Grene

Blob-maling 🎨👩‍🎨

Udløber: 7. November 2021
Pris: 24,90 kr.
Kreér yndige motiver med blob-maling. Tilføj fine hjemmelavede billeder til Deres indretning lavet med søstrenes blob-maling, der netop er tilbage i et væld af skønne farver. “Med denne teknik kommer billedet til live på en helt særlig måde,” fortæller Anna. Malingen fås i 80 ml, og fås i flere farver.
Skoringen

Rieker

Udløber: 24. Oktober 2021
Komfortabel Lækker Årstiden lægger stadig op til massere af oplevelser udenfor, i haven eller ude i den vilde natur. Rieker kombinere mode med komfort og kvalitet, så du kan nyde udelivet uden at gå på kompromis med din stil.
Skoringen

RIEKER VIL DINE FØDDER DET BEDSTE

Udløber: 24. Oktober 2021
Der er kælet for kvalitet og komfort. Det kan du mærke så snart, du hopper i et par af efterårets nyheder. Er du på udkig efter nye støvler? Snyd ikke dine fødder – prøv et par fra Rieker!
Skoringen

Hold fødderne varme 🥰🍂

Udløber: 26. Oktober 2021
Temperaturen falder uge for uge, og det kræver varmere fodtøj. Hos Skoringen kan du lige nu finde disse støvler fra Rieker. De håndterer de lavere temperaturer super godt, og sørger for at dine fødder holder sig varme. Kom forbi Skoringen og prøv om de er noget for dig.
Skoringen

Komfortabel og flot skind støvle 🤩🥰

Udløber: 28. Oktober 2021
Vi er vilde med den her komfortable og flotte skind støvle 👢🖤 Du finder den i Skoringen, så kom forbi og prøv om den er noget for dig.
Skoringen

Nyd den kolde tid med godt selskab og fodtøj 🥰

Udløber: 1. November 2021
Vinteren kommer snigende, og den kolde sæson er allerede startet. Sørg for at nyd den med personer du holder af, og sørg for at have styr på det rigtige fodtøj. Den sidste del kan vi hjælpe dig med, hvis du kigger forbi Skoringens butik. 🥾👢🍂
Skoringen

ECCO gør det igen 💥🍁

Udløber: 2. November 2021
ECCO viser dig hvordan du passer godt på de små fødder, når det bliver koldt. Hemmeligheden er GORE-TEX vandtæt teknologi, en stødabsorberende sål og, nå ja, årtiers erfaring. Kom forbi Skoringen og prøv ECCOs nyeste sko eller støvler.
Skoringen

Time to go Chunky? 💥

Udløber: 4. November 2021
Hos Skoringen har vi et stort udvalg af sko med en chunky sål. Kig forbi butikken og se om vi har noget til din smag.
Skoringen

Rubberduck

Udløber: 31. Oktober 2021
Pris: 550,-
Rubberduck Børnestøvle Multi
Skoringen

Hummel sko & strømper

Udløber: 7. November 2021
Pris: 450,-
Køb børnesko fra hummel og få strømper med i købet 🚀 Lige nu får du et par strømper med, når du køber et par hummel børnesko. Slå til nu, hvis du vil sikre dig denne giveaway 🧦 Tilbuddet gælder kun så længe lager haves.
Skoringen

20% på Aetrex såler

Udløber: 24. Oktober 2021
Før: Fra 500,-
Spar: 20%
-20 % på Aetrex-såler 🦶 Oplever du smerter i i fødder, ben og ryg? Det kan ofte afhjælpes med såler, der passer til dine fødder og din krop. Som medlem af Klub Skoringen får du lige nu 20 % rabat på Aetrex-såler i din lokale Skoringen.
Only

20% på alt

Udløber: 23. Oktober 2021
Vi forkæler med 20% på ALT* i butikken fredag og lørdag (uge 42) 💥🛍 Kig forbi! Vi glæder os til at se dig🤍🍂 *Gælder ikke i forvejen nedsatte varer.
NEYE

Danica Chloe x NEYE!

Udløber: 28. Oktober 2021
Pris: 49,-
Limited edition net fra Danica Chloe x NEYE😍 I samarbejde med influenceren Danica Chloe har NEYE skabt tre indkøbsnet i de skønneste farver 💚💛💜
NEYE

OKTOBER MUSTHAVE🤎

Udløber: 31. Oktober 2021
Pris: 999,-
Før: 1.199,-
Flot crossbody i lækkert italiensk læder fra Belsac😍 Findes i cognac & sort🤎🖤
NEYE

KUFFERT KUP 🤩

Udløber: 31. Oktober 2021
Spar 30% på Delsey Binalong. En hårdskal trolley, der opfylder målene for lavpris luftfartselskaberne. Findes i 55 cm, 66 cm samt 76 cm 👍 Spar 25% på Eastpak Double Tranverz i grøn. Tranverz trolley er en blød rejsetaske med to hjul. Trolleyen åbnes på midten i to lige store dele og pakkes som en kuffert. Findes i S, M samt L 💚 Kom ned i vores butik og find din nye kuffert🧳
NEYE

NEYE FYLDER 140 ÅR🎉

Udløber: 24. Oktober 2021
Spar: Op til 40%
HURRA HURRA HURRA - NEYE fylder 140 år🎉🎉🎉 Det skal selvfølgelig fejres med en masse festlige og lækre tilbud 🤩 Kom ned i butikken og lad dig inspirere af vores mange fødselsdagstilbud 🎊 Vi glæder os til at se dig!
NEYE

FØDSELSDAGSTILBUD🎉

Udløber: 24. Oktober 2021
Kom ned i butikken og tjek de lækre fødselsdagstilbud ud 🎉🎉🎉
NEYE

FØDSELSDAGSTILBUD🎉

Udløber: 24. Oktober 2021
Kom ned i butikken og tjek de lækre fødselsdagstilbud ud 🎉🎉🎉
NEYE

I år fylder NEYE 140 år 🎉

Udløber: 24. Oktober 2021
Det skal fejres! Men vi synes også, at det er værd at fejre, at vi siden 1977 har doneret vores overskud til kræftforskning i Danmark 👩🏻‍🔬 Siden vores sidste runde fødselsdag er det blevet til yderligere 58 mio. kr. til det gode formål. Så tak fordi du handler i NEYE og dermed støtter kampen mod kræft, uanset hvad du køber 💛
NEYE

140ÅRS FØDSELSDAG

Udløber: 25. Oktober 2021
Spar: Op til 40%
Har I husket at være forbi Neye og fejre vores fødselsdag, med en masse gode tilbud?!
NEYE

TILBUD

Udløber: 24. Oktober 2021
Spar: Op til 50%
Nu er der kommet nyt fødselsdags bord op, kom forbi og bliv fristet.🤩
NEYE

20% PÅ ALLE* DAMETASKER 🤩

Udløber: 7. November 2021
Spar: 20%
*Enkelte brands/styles kan være undtaget.
NEYE

🧤HANDSKE TILBUD🧤

Udløber: 31. December 2021
Pris: 2 par 550,-
Tilbuddet gælder udvalgte dame- og herrehandsker fra Markberg og Belsac 🤎
Intersport

✨Nyhed✨

Udløber: 29. Oktober 2021
Pris: 399,95
Før: 799,95
Spar: 399,95
🍁 Efteråret er kommet og vejret er blevet koldere 🍂 Kom ind og se vores udvalg af efteårsjakker samt vinterjakker 🍁 ✨Denne fine børne model er fra H20, og er sat ned fra 799,95.-til 399,95.-✨
Intersport

🍁 E F T E R Å R 🍂

Udløber: 31. Oktober 2021
Pris: 399,96
Før: 799,95
Spar: 399,95
Kom forbi og se vores tilbud på børnejakker. Lige nu har vi denne lækre model i 4 forskellige farver ✨ 🧨Til kun 399,95.-🧨
Kop & Kande

Stelton EM77 termokande sort

Udløber: 31. Oktober 2021
Pris: 249,95
Før: 499,95
Spar: 250
🌟LOKAL MÅNEDSKAMPAGNE🌟 Spar 50% på den ikoniske EM77 i sort. Kanden er udstyret med den unikke og patenterede vippeprop, og holder din kaffe varm i timevis☕️ Tilbuddet gælder kun hos Kop & Kande Aarhus C, CityVest, Silkeborg og herningCentret t.o.m. den 31. oktober 2021, så længe lager haves
Imerco

💥SPAR 20% PÅ STEL, GLAS OG BESTIK 💥

Udløber: 23. Oktober 2021
Mangler du nyt til borddækningen? ☺ Til og med lørdag den 23. oktober får du 20% på ALT* stel, glas og bestik ☕🥂🍽 Kig ind - vi glæder os til at se dig i butikken! ☺  *Tilbuddet gælder til og med lørdag den 23. oktober 2021. Gælder IKKE nedsatte varer, 2. sorterings- og bestillingsvarer, SUPERPRIS, varer med mængderabatter, Royal Copenhagen Mega Rose og Alfabet stel.
Guld & Ure

HULLER I ØRERNE 🤩

Udløber: 25. Oktober 2021
Pris: 299 kr.
Vi ses i efterårsferien 🍂
Center Mode

Efterårsnyhed👖🍂

Udløber: 30. Oktober 2021
Pris: 900,-
Før: 1200,-
Spar: 300,-
Fantastisk tilbud lige nu 🌟🌟🌟 Vores populære C*RO bukser i model Suzanne, Vera eller Jenny. 1 par 599,95,- 2 par 900,-
Center Mode

ONE TWO LUXZUZ Karin t-shirt

Udløber: 31. Oktober 2021
Pris: 299,95,-
ONE TWO LUXZUZ Karin t-shirt i nye fine print. Lækkert viskosekvalitet med stretch.
Center Mode

🍂PONT NEUF NYHEDER 🍂

Udløber: 31. Oktober 2021
Kig ind i butikken hos os og se de fine efterårsnyheder fra PONT NEUF ✨✨ PONT NEUF er dansk designet tøj til de feminine kvinder, der søger moderigtige og tidløse designs. Med størrelser fra 36-58 (XS-4XL) sigter PONT NEUF efter at designe behagelig let at bære mode, der skaber en følelse af frihed for alle størrelser og former.
Center Mode

Efterårs-strik fra Micha🍁🌸

Udløber: 31. Oktober 2021
Flot blomstret strik fra Micha i lækkert blødt strik. Fås i to varianter.
Center Mode

Buksekup

Udløber: 28. Oktober 2021
Pris: 100.- 200.-
Center Mode

Flere nyheder fra PONT NEUF 🍂

Udløber: 30. November 2021
Pris: 699,95-999,95,-
Vi har fået flere dejlig nyheder fra POINT NEUF i butikken. Bluser, tunika og kjoler i super lækker kvalitet i flotte efterårsfarver. Alle fås i str. 36-52, der er mulighed for at bestille op til str. 58 hvis det ønskes. PONT NEUF er dansk designet tøj til de feminine kvinder, der søger moderigtige og tidløse designs. Med størrelser fra 36-58 (XS-4XL) sigter PONT NEUF efter at designe behagelig let at bære mode, der skaber en følelse af frihed for alle størrelser og former.
Center Mode

Lækker Soulmate top i silke/modal kvalitet

Udløber: 31. December 2021
Pris: 299,95,-
Soulmate stretch bar top med blonde i lækker silke/modal kvalitet. Perfekt under skjorte eller bluse. Kan fås i grøn, sort, creme og hvid. Str. s/m l/xl
Center Mode

Nyhed fra Zorina 🤩

Udløber: 19. December 2021
Pris: 349,95,-
Nyhed fra Zorina🤩 Fløjlsbukser med bindebånd i talje i stretch bar kvalitet. One Size Findes i farverne sort, blå, army, sand og camel.
Center Mode

Micha strik med lækre detaljer 🤍🖤

Udløber: 30. November 2021
Pris: 499,95,-
Nyhed fra Micha. Strik med krave og lækre detaljer. Kan fås i hvid eller sort, s-xxl.
Bog & Idé

ÅRETS LÅGEKALENDER FRA TV 2 🎅🎄

Udløber: 26. Oktober 2021
Pris: 45 kr.
I år kan du glæde dig til at følge med i TV 2s julekalender KOMETERNES JUL hver dag i december🎄 📺 Med årets TV 2 lågekalender kan du komme med på en rejse fuld af venskaber, fremmede planeter, venlige væsner og selvfølgelig masser af jul. Kalenderen er til salg og forhandles, så længe lager haves. Overskuddet fra salget af TV 2s lågekalender går til Julemærkehjemmene i Danmark.
Bog & Idé

😱 NY KRIMI FRA LIZA MARKLUND 😱

Udløber: 27. Oktober 2021
Pris: 199,95 kr.
Så er der godt nyt til alle krimifans - Liza Marklund er nemlig tilbage med den isnende krimi, POLARCIRKLEN. 💬 I bogen mødes fire kvinder fra læsegruppen ”Polarcirklen” 40 år efter, at den femte forsvandt. Man har fundet hendes lig, muret inde i en bropille. Hvad skete der den sommer i 1980, der ledte op til mordet? POLARCIRKLEN er første del i en ny trilogi, som udspiller sig i byen Stenträsk i Norrbotten. 👉 Find POLARCIRKLEN til en stærk pris i Bog & Idé.
Bog & Idé

💥 UGENS NYHEDER 💥

Udløber: 28. Oktober 2021
Elsker du en god krimi, bliver det svært at vælge, hvad du skal læse først! Der er nemlig nyt fra både Karin Slaughter, Michael Katz Krefeld og Liza Marklund! 😱 📖 Er du mere til det skønlitterære, kan du endelig få afslutningen på Morten Papes prisvindende Amager-trilogi med, for han er nu aktuel med den selvstændige roman I RUINER 👌 Du kan også følge et år på Hogwarts i J. K. Rowlings nye årskalender, finde sindsro med Anders Matthesen eller synge med på sangene fra Stine Pilgaards bestsellerroman METER I SEKUNDET. 👉 Find alle ugens nyheder i Bog & Idé.
Bog & Idé

📖 Månedens læseoplevelse for børn i oktober 👨‍👩‍👧‍👦

Udløber: 29. Oktober 2021
Pris: 99,95 kr.
📖 Månedens læseoplevelse for børn i oktober: MAGIKERNES TID 1: DEN SORTE FJER af Cressida Cowell ⚫ I oktober har vi udvalgt en fængslende og eventyrlig fortælling til at være månedens læseoplevelse for børn. 💬 Xar er en magikerdreng uden magiske kræfter – og han vil gøre hvad som helst for at få det. Håb er en krigerpige, som har en magisk genstand, der er forbudt – og hun vil gøre hvad som helst for at skjule den. 📚 DEN SORTE FJER er første bog i den eventyrlige trilogi om Magikernes tid. 👉 Find MAGIKERNES TID 1: DEN SORTE FJER til en stærk pris i Bog & Idé.
Bog & Idé

🍁 ER DU KLAR TIL EFTERÅRSFERIE? 🍁

Udløber: 24. Oktober 2021
Om lidt banker efterårsferien på døren, og det er den perfekte mulighed for at udfordre hinanden i et sjovt brætspil 🃏🎲 Derfor har vi fundet en række hyggelige, spændende og strategiske brætspil for store og små, I kan lade jer inspirere af 👌 👉 Find flere spil til din efterårsferie i Bog & idé.
Bog & Idé

🎄 SPAR STORT PÅ ÅRETS JULEGAVER 🎄

Udløber: 24. Oktober 2021
Har du styr på årets julegaver?🎁 Ellers kan du spare stort, hvis du køber allerede nu! Du kan for eksempel finde MONOPOLY SUPER ELECTRONIC BANKING eller Jo Nesbøs JALOUSIMANDEN til frit valg 99,95 - spar op til 250.- 😱 👉 Find flere julegaver med store besparelser i Bog & Idé. Der tages forbehold for trykfejl, udsolgte varer, leveringssvigt samt pris- og afgiftsændringer. Tilbuddene gælder til og med den 24. oktober 2021.
Bog & Idé

📚 FRIT VALG 99,95 kr.📚

Udløber: 24. Oktober 2021
Kender du en, der skal have en god bog i julegave? Så er her nogle rigtig solide bud 🤩 Som om det ikke var nok, kan du netop nu finde dem til kun 99,95 pr stk.! 😱 👉 Find flere julegaver med store besparelser i Bog & Idé. Normalpris op til 299,95. Der tages forbehold for trykfejl, udsolgte varer, leveringssvigt samt pris- og afgiftsændringer. Tilbuddene gælder til og med den 24. oktober 2021.
Bog & Idé

🍁 SYSLER TIL DIN EFTERÅRSFERIE 🍁

Udløber: 4. November 2021
Hvad skal du lave i efterårsferien? Mangler du inspiration til hyggelige og kreative sysler har vi fundet en række bøger sprængfyldt med idéer for både store og små 💡 👉 Find alle bøgerne og mange flere inspirerende bøger til din efterårsferie i Bog & idé
Bog & Idé

🍁 SYSLER TIL DIN EFTERÅRSFERIE 🍁

Udløber: 4. November 2021
Hvad skal du lave i efterårsferien? Mangler du inspiration til hyggelige og kreative sysler har vi fundet en række bøger sprængfyldt med idéer for både store og små 💡 👉 Find alle bøgerne og mange flere inspirerende bøger til din efterårsferie i Bog & idé
BARe VIN

Brabrand øllen

Udløber: 31. December 2021
Pris: 50
Brabrand øllen er landet Øllen er en Double Dry Hopped (DDH) New England IPA, Hvor vi har givet den mere “krop” og mindre alkoholprocent. Den store mængde Dry Hop giver øllen en tropisk og juicy profil. Alc. 7 % - Bitterhed: 27 IBU “Vi elskerBrabrand-øllen” er lavet i et samarbejde mellem BARe VIN og City Vest. Langt største delen af overskuddet fra øl salget går til Det gamle gasværk, Kultur- og forsamlingshus i Brabrand/Årslev.
BARe VIN

Æble indsamling

Udløber: 24. Oktober 2021
Kom med dine have æbler - og få en skøn Aarhus cider til foråret Vidste du at der hvert år rådner 5 mio. kilo æbler i danske haver? 😢🍎 Hos BARe VIN synes vi at det er synd og skam, og derfor kan du nu være med til at stoppe spild af æbler. Indsaml dine overskudsæbler fra haven og så sørger Decideret Cider for at omdanne dem til den lækreste og mest friske æblecider du kan forestille dig. Det kalder vi en ren win-win. Kom forbi BARe VIN i uge 41-42 med dine æbler. Læs mere her: https://shop.delidrop.dk/aebler-for-cider-2021/
BARe VIN

Vinfestival 30. Okt

Udløber: 30. Oktober 2021
Pris: 199
Spar: 50
Kom med til stor vinfestival lørdag den 30. oktober kl. 15:00 – 17:30. Ved indgangen får du udleveret et glas, og så kan du frit gå rundt og smage. Smag dig gennem danske æble vine fra Cold Hand Winery, dansk gin fra Syv Sind Gin og dansk whisky fra Stauning Whisky. Nyd Mosels vine og drag med en tur til det franske, hvor du bla. kan smage vine fra Alsace, Rhône og Beaujolais. I det Italienske hjørne kan du blandt andet glæde dig til at smage dig igennem klassiker som Amarone, Ripasso og Barolo. Fra de spanske marker kan du sammen med meget andet glæde dig til cava og meget mere. Smag dig gennem Europas vine til et brag af en vinfestival. Køb billet inden den 17. oktober – og få adgang for kun 199,-. Pris efter den 17. oktober er 249,-. Følg med i vores facebook begivenhed for vinfestivalen: https://www.facebook.com/events/1550221748703893?acontext=%7B%22event_action_history%22%3A[%7B%22surface%22%3A%22page%22%7D]%7D
BARe VIN

ROM ADVENTSKALENDER

Udløber: 31. Oktober 2021
Pris: 199
Spar: 50
Lækker rom adventskalender med en rom til hver søndag i advent – inkl. lækkert smageglas. Kom med på en rejse i rommens verden, med fire stilarter indenfor rom. Der kommer en smagevideo hver søndag i advent. Indeholder to kendinge nemlig den prisvindende Great Dane Rum og Great Dane Spiced. Og to helt friske nyheder: Great Dane 5 Års Rom og Great Dane Extra Sweet. Indeholder 4 x 5 cl rom og romglas. EN ROM TIL HVER SØNDAG I ADVENT – EN LÆKKER ROM ADVENTSKALENDER Læn dig tilbage. Skænk en rom i glasset og lad roen sænke sig. Du får fire forskellige typer af rom – alle søde og runde og lige til at gå til. Du skal ikke være bange for at de hverken er sprittede eller udrikkelige. Med denne rom adventskalender får du et sikkert hit til ganen. Great Dane Rum laves i Nordjylland. Vi udvælger de bedste rom fra hele verden og giver dem et dansk tvist. Ofte lægges de på gamle romtønder, som har indeholdt Skotlander Rom. Ofte justerer vi dem med muscovadosukker, kanel, kardemomme eller appelsinskal. Vi ønsker at lave Verdens Bedste Lagrede Rom.
BARe VIN

Æblemost og æble tryk

Udløber: 23. Oktober 2021
Aktivitet fra 16. okt til og med 23. okt. Kom ind og prøv at presse dit eget glas æblemost - og prøv at lave et flot æbletryk. Evt som et (u)hyggelig græskar. I forbindelse med vores æble indsamling, så hygger vi os med have æbler i BARe VIN. Tag dine egne æble med, eller brug dem vi har i butikken. pres din egen saft og hyg din med æbletryk. Gælder for alle børn i følge med en voksen.
BARe VIN

HERBIE GIN ADVENTSKALENDER

Udløber: 1. December 2021
Pris: 249
En af dansk gins første og største, nemlig Herbie Gin, har lavet denne smagekasse. Nu kan du give dine kunder muligheden for at smage de fire bedstsælgende. Pakket i en flot gaveæske til en skarp pris. Indeholder 4 forskellige miniature-gin, alle håndlavet i Danmark.
BARe VIN

GIN JULEKALENDER FRA THAT BOUTIQUE-Y GIN COMPANY

Udløber: 1. December 2021
Pris: 599
That Boutique-y Gin Julekalenderen er landet i vores webshop. Den byder på 24 små flasker med 3 cl gin i hver. Alle 24 flasker er unikke, og på den måde får modtageren en rundvisning i, hvad That Boutique-y har at byde på.
BARe VIN

PORTVINSJULEKALENDER

Udløber: 1. December 2021
Pris: 599
24 forskellige portvine med en gennemsnitsalder på over 12 år. - 16 portvinsvarianter: White, White Reserve, 10 års Dry White, 10 års White, White Colheita, Rosé, Ruby, Ruby Reserve, Late Bottled Vintage, Vintage, Tawny, Tawny Reserve, 10 års Tawny, 20 års Tawny, 40 års Tawny og Tawny Colheita. - 5 Colheita´er fra 00, 80 og 70´erne. 5 LBV´er fra top-årgangene 2015, 2016 og 2017. - Flere verdens-præmierer i miniature-format og et par helt eksklusive til denne kalender. - 7 anerkendte portvinsmærker: Borges, Cruz, Dalva, Dow´s, Martha´s, Messias og Vista Alegre. - 5 cl. portvin bag hver låge i glasflaske og med IVDP´s garantiforsegling. Produceret i begrænset oplag! Følg afsløringen af dagens låge i julekalenderen med information om bl.a. producenten, portvinstypen, sanseindtrykkene, opbevaring, servering, samt gastronomiske forslag på portvinsjulekalender.dk
BARe VIN

PORTVINSJULEKALENDER LUKSUS

Udløber: 1. December 2021
Pris: 1199
– 24 forskellige portvine. Nettoindhold (24x5cl) 1,2 L. – 24 portvine med en gennemsnitsalder på over 20 år. – 6 White, 7 Ruby og 11 Tawny. – 13 portvinstyper: 10 års Dry White, 10 års White, White Colheita, 20 års White, 30 års White, 40 års White, Late Bottled Vintage, Vintage, 10 års Tawny, 20 års Tawny, 30 års Tawny, 40 års Tawny og Tawny Colheita. – 8 Colheita´er fra 5 årtier (00, 80, 70, 60 og 50´erne). 6 LBV´er fra topårgangene 2015, 2016 og 2017. – 8 portvinsmærker (Borges, Dalva, Dow´s, Cruz, Kopke, Martha´s, Messias og Vista Alegre). – Flere verdens-præmierer i miniature-format og et par helt eksklusive til denne kalender. Følg afsløringen af dagens låge i julekalenderen med information om bl.a. producenten, portvinstypen, sanseindtrykkene, opbevaring, servering, samt gastronomiske på portvinsjulekalender.dk
BARe VIN

ONLINE JULE VINBANKO

Udløber: 12. November 2021
Pris: fra 99,-
Kom med til Online Jule VinBanko fredag d. 12. november kl. 20:00 Vi skruer tidligt op for jule hyggen, når vi for sidste gang i år byder ind til Online VinBanko fredag den 12/11 – denne gang i jule forklædning. Konceptet er det samme som det plejer, man køber en af de 5 udvalgte VinBanko vine. Der medfølger 3 gratis plader til hver vin. Vi spiller 4 runder (+ ekstra runde), hvor vi spiller 1 række og fuld plade. Du ringer ind når du har banko, første igennem vinder. Du kan vinde dejlige jule lækkerier fra butikken. Vi går online via Facebook live. det gør vi i facebook begivenheden, der er oprettet til Online VinBanko. Læs mere her: https://barevin.dk/vare/online-vinbanko/
Følg hjertetog sig ja til

Få masser af inspiration, sjove konkurrencer og hyggelige events for hele familien – direkte i din indbakke. Samtidig deltager du hver måned i konkurrencen om et gavekort på 500 kr. til City Vest. Vinderen får direkte besked via mail.