Åbent i dag
Butikker: Føtex: Lidl:

Butikker

mandag 10:00 - 19:00
tirsdag 10:00 - 19:00
onsdag 10:00 - 19:00
torsdag 10:00 - 19:00
fredag 10:00 - 19:00
lørdag 10:00 - 16:00

Føtex

mandag 08:00 - 21:00
tirsdag 08:00 - 21:00
onsdag 08:00 - 21:00
torsdag 08:00 - 21:00
fredag 08:00 - 21:00
lørdag 08:00 - 21:00
søndag 08:00 - 21:00

Lidl

mandag 08:00 - 21:00
tirsdag 08:00 - 21:00
onsdag 08:00 - 21:00
torsdag 08:00 - 21:00
fredag 08:00 - 21:00
lørdag 08:00 - 21:00
søndag 08:00 - 21:00
LÆSER

Torsk med pesto og sauterede grøntsager

Torsk med pesto og sauterede grøntsager

Kog den friske torskerogn i vand med salt, citron og laurbærblade, så det lige dækker. Koges ved middelvarme i ca. 15 min.

Læg rognen i friskt, koldt vand, tag hinden af og skær i skiver.

Skær torskefileterne i skiver à 150 gr. og læg dem i et ovnfast fad. Smør 2 tsk. persille- eller basilikumspesto på hvert stykke. Krydres med salt og peber. Ovnsteges ved 200 grader i 10-12 min. til fisken er hvid og fast.

Varm panden op med smør eller olie og sauter majroerne i 4 min. Tilsæt spidskål og strimler af peberfrugt og sauter yderligere i et par minutter. Krydres med salt, peber og friskhakket persille eller basilikum.

Anret torskefilleterne med skiver af torskerogn på bund af sauterede grøntsager.

Tip:

Få Gelfisk til at tage ben ud af torskefileten. Opskriften kan også laves uden den friske torskerogn.

Prøv eventuelt at pynte med frisk stenbiderrogn, hvis der skal gøres lidt ekstra ud af det.

Tip til børn:

Varm børnenes favorit tomatsauce og server med pasta til.

Ingredienser

Til 4 pers.

4 stk. torskefilet a 150 gr.

2 sp. Emmerys persille- eller basilikumspesto

300 gr. frisk torskerogn/-bukser

1 tsk. salt

1 tsk. citron i skiver

2 stk. laurbærblade

Grøntsagssauté:

25 gr. smør eller olie

300 gr. majroer i kvarte

300 gr. snittet spidskål

1 peberfrugt i strimler

Salt og friskkværnet peber

1 dl. hakket persille eller frisk basilikum

Tilbehør:

Fuldkornspasta eller nye kartofler