Julefrokost - CityVest
Åbent i dag
Butikker: Føtex: Lidl:

Butikker

mandag 10:00 - 19:00
tirsdag 10:00 - 19:00
onsdag 10:00 - 19:00
torsdag 10:00 - 19:00
fredag 10:00 - 19:00
lørdag Lørdag10:00 – 19:00
søndag Søndag10:00 – 19:00

Føtex

mandag 08:00 - 21:00
tirsdag 08:00 - 21:00
onsdag 08:00 - 21:00
torsdag 08:00 - 21:00
fredag 08:00 - 21:00
lørdag 08:00 - 21:00
søndag 08:00 - 21:00

Lidl

mandag 08:00 - 21:00
tirsdag 08:00 - 21:00
onsdag 08:00 - 21:00
torsdag 08:00 - 21:00
fredag 08:00 - 21:00
lørdag 08:00 - 21:00
søndag 08:00 - 21:00

Julefrokost

Hjemmelavede juleretter

Nu er det jul igen! Og med julen følger hyggelige julefrokoster med venner og familie. Vi har udvalgt to klassiske retter, der passer perfekt til årets julefrokoster – og som du sagtens kan lave selv.

 Karrysild
 til 3-4 personer

5 stk. store marinerede sild
2 spsk. mayonnaise
¼  dl creme fraiche 9 %
1 spsk. karry
Salt og peber
Eddike
Sukker
½ rødt æble

Sådan gør du:
Bland mayonnaise og creme fraiche, tilsæt karry, salt og peber samt lidt -eddike og sukker efter smag.

Skræl æblet, og skær det i passende små stykker. Bland æblet sammen med dressingen.

Skær silden i mindre bidder, og bland dem sammen med dressingen.

Servér karrysilden med et stykke lækkert rugbrød. Og pynt eventuelt med rødløg, kapers og lidt krydderurter på toppen.

TIP! Karrysilden kan nemt laves på
forhånd og opbevares på
køl inden servering.

Topbanner

 Karrysild
 til 3-4 personer

400 g hønsebryst eller kyllingebryst
Peberkorn
200 g champignon
1 tsk. smør eller kokosolie
150 g bacon
1 håndfuld purløg
1 lille æble
100 g hvide asparges fra glas
1 dl creme fraiche 38 %
4 spsk. mayonnaise
1 tsk. dijonsennep
1 knivspids karry
Salt og peber

Sådan gør du:
Kog hønsebryst eller kyllingebryst i en gryde med vand og lidt peberkorn. Kog i 15-20 minutter, til kødet er tilberedt.

Rens champignon, og skær dem i små stykker. Steg dem ved høj varme på en pande med smør eller kokosolie. Steg bacon sprød på en pande.

Snit purløg, æble og hvide asparges,
og bland det sammen med bacon og champignon.

Skær det kogte hønsekød i mundrette stykker, og kom dem i bacon-champignon-blandingen.

I en anden skål blander du dressingen af creme fraiche, mayonnaise, dijon-sennep og karry. Smag til med salt og peber.

Bland alle ingredienserne, og smag igen til med salt og peber. Pynt eventuelt med lidt bacon og purløg på toppen. Bon appétit!