Tilbehør til anden - CityVest
Åbent i dag
Butikker: Føtex: Lidl:

Butikker

mandag 10:00 - 19:00
tirsdag 10:00 - 19:00
onsdag 10:00 - 19:00
torsdag 10:00 - 19:00
fredag 10:00 - 19:00
lørdag Lørdag10:00 – 19:00
søndag Søndag10:00 – 19:00

Føtex

mandag 08:00 - 21:00
tirsdag 08:00 - 21:00
onsdag 08:00 - 21:00
torsdag 08:00 - 21:00
fredag 08:00 - 21:00
lørdag 08:00 - 21:00
søndag 08:00 - 21:00

Lidl

mandag 08:00 - 21:00
tirsdag 08:00 - 21:00
onsdag 08:00 - 21:00
torsdag 08:00 - 21:00
fredag 08:00 - 21:00
lørdag 08:00 - 21:00
søndag 08:00 - 21:00
LÆSER

Tilbehør til anden

Tilbehør til anden

Opskrift_Rødkålssalat

Samme and, nyt tilbehør

Vil du give din juleand et lille tvist uden at gå på kompromis med traditionerne? Lav anden helt, som du plejer, og eksperimentér med tilbehøret.

Rødkål og rødbede i kokos
Til 4 personer
½ rødkål
3 rødbeder
2 æbler
1 mango
1 håndfuld frisk mynte

Dressing:
1 dl kokoschips
½ dl mørk balsamico
1 spsk. dijonsennep
Havsalt og friskkværnet peber
1 dl olivenolie

Sådan gør du:
Skær stokken af rødkålen, fjern de yderste blade, og del den i to halve. Pil bladene af den ene halvdel, og bræk dem i fine stykker.

Skræl rødbederne, og skær dem i meget tynde skiver på et mandolinjern. Skær æblerne i både. Skræl mangoen, og skær den i både.

Bag kokoschips i ovnen i ca. 5-7 -minutter ved 175 grader, og lad dem køle af. Blend halvdelen af kokoschips-ene med balsamico, dijonsennep, salt og peber til en masse. Blend videre, mens du hælder olien i lidt efter lidt.

Vend dressingen med kål, rødbeder, mango- og æblebåde. Pynt salaten med resten af de bagte kokoschips og hakket mynte.

TIP! 
Find flere af Mette Løvboms salatopskrifter i bogen Salattøsen – kål hele året rundt, BOG & IDÉ, 249,95 kr.

3 tip til den lækreste juleand
Allan Stjernholm fra Slagter Stjernholm:
1. Forvarm ovnen til 220 grader, og sænk den så til 160 grader, når anden skal ind.
2. Sørg hele tiden for, at der er væde i bradepanden, mens anden er i ovnen.
3. Efterbrun anden ved 220 grader, hvis den ikke er sprød nok.