Brabrand Idrætsforening

En aktiv livsstil hænger uløseligt sammen med vores trivsel. I Brabrand finder du mange muligheder for at motionere eller dyrke sport i fællesskab med andre borgere. Det er både godt for krop og sjæl.

Brabrand Idrætsforening har til formål at samle sporten i byen, og de byder på flere forskellige motionsmuligheder. Du finder bl.a. badminton, basketball, fodbold, håndhold, gymnastik, motion (løb eller cykel) og tennis i foreningens portefølje. Foreningen har til huse i Brabrandhallen, som ligger smukt med udsigt til Brabrandsøen.

City Vest har i mange år støttet Brabrand IF Håndbold med sponsorat, og centret har længe haft sin faste plads ved måltavlen i Hal 1. For nyligt blev logoet på skiltet opdateret. I de senere år er det primært i forbindelse med salg af juleskrab, at City Vest har støttet Brabrand Håndbold. Der er solgt mange lodder med City Vest som præmiesponsor.

Skal du prøve en ny sport? Eller vil du høre mere om mulighederne for indmeldelse? Kontakt Brabrand IF’s afdelinger her: Brabrand IF kontakt.