Praktisk information om Adgang til City Vest

Indgange til City Vest

Her finder du et kort over de indgange til City Vest, som du kan benytte, imens vi renoverer. De fire sydligste indgange til centret er åbne som hidtil. Der er to åbne indgange i vestlig retning, en åben indgang i østlig retning og en åben indgang i sydlig retning. Indgangen ved broen fra Gellerup holdes stadig åben for at give adgang til Normal, men for at komme ned til de øvrige butikker er man nødt til at gå ad Tinesvej.

Parkering

City Vest tilbyder gratis parkering, så er det nemt, hurtigt og bekvemt for dig og din familie at handle i centret. Du finder gratis parkering ved de åbne indgange til centret. 

 

City Vest er beliggende ved Silkeborgvej og Tinesvej. Centret er lettilgængeligt via begge ringveje og Silkeborgvej. Kommer du udenbys fra, benyttes motorvejsafkørsel vest = afkørsel 48.

Indgange lukker – men du kan stadig handle i City Vest

I den kommende tid påbegynder A. Enggaard de indledende øvelser til renovering og ombygning af den nordlige del af centret, så man forventeligt er klar til at åbne ultimo 2025.

 

I den forbindelse vil centret fra den 1. februar 2024 ikke længere kunne benyttes til gennemgang, da fire af de nordligste indgange lukkes. Dog vil indgangen ved broen fra Gellerup stadig være åben og give adgang til Normal, men for at komme ned til de øvrige butikker er man nødt til i stedet at gå ad Tinesvej.

 

Ligeledes vil nogle af parkeringspladserne ved de lukkede indgange blive afspærret og inddraget til byggeplads i forbindelse med omdannelsen af centret. Der vil stadig være masser af parkeringsmuligheder ved de sydlige indgange. 

 

De fire sydligste indgange til centret vil være åbne som hidtil, så City Vests kunder fortsat kan gøre deres daglige indkøb i butikkerne. 

 

I City Vest kan man stadig finde butikkerne Lidl, Matas, City Vest Apotek, Louis Nielsen, Synoptik, Sams Outlet, Den Syriske Skrædder, Normal og Livsværkstederne i City Vest. Derudover finder man også fitnesscentret Pure Gym og pakkeboksene Budbee, Instabox og PostNord/Nærboks. 

 

Skaber et tidssvarende center

Ændringerne giver en bedre oplevelse for kunderne, når man ikke længere bliver mødt af lukkede butikker. Herudover bliver det selvfølgelig også nemmere for kunderne at komme rundt i de tilbageværende butikker. Entreprenøren A. Enggaard har fået flere tilkendegivelser om, at de eksisterende butikker i centret bakker op om fremtidsplanerne for City Vest og har en tro på, at området går en lysere fremtid i møde.

 

Udover at omdanne City Vest-kvarteret til et mere attraktivt bydelscenter omfatter transformationen af området etablering af et levende boligkvarter i en del af det nuværende centerområde. A. Enggaard vil gerne nedtage den sydlige del af bygningerne for blandt andet at opføre familieboliger, ungdomsboliger og seniorboliger, og de kommende beboere skal kunne vælge mellem leje- og ejerboliger.

 

Læs mere om A. Enggaard her: A. Enggaard