Vigtig information

Gavekort til City Vest

Alle City Vest gavekort er udgået den 15. maj 2023, og de kan ikke længere bruges i centrets butikker. Står du med et gavekort til centret, du ikke nåede at få indløst inden udløbsdatoen, har du ret til at få restbeløbet fra dit gavekort udbetalt. Det gør du ved at udfylde og indsende en anmodning her:


Anmod at få restbeløb fra gavekort udbetalt

 

Du kan se dit rådighedsbeløb under “Tjek saldo her” eller ved at scanne QR-koden på bagsiden af kortet.
Et gavekort til City Vest er gyldigt i 3 år fra udstedelsesdatoen, og du har ret til at få rådighedsbeløbet udbetalt op til 1 år fra udløbsdatoen.

 

Vi beklager ulejligheden.

– City Vest

Handelsbetingelser

Du bedes venligst læse nærværende Handelsbetingelser igennem, før du afgiver din bestilling på køb, da Handelsbetingelserne er gældende for det elektroniske gavekort.

 

City Vest gavekort

City Vest gavekort er et elektronisk gavekort, som du kan bruge i stedet for kontanter. Du anvender gavekortet, som en slags hævekort, dvs. at det er muligt at handle i flere forskellige butikker med det samme kort. Gavekortet har samme anvendelse som kontanter, men har også samme risiko for dig.

Gavekortet kan alene anvendes til betaling hos de butikker, der er tilsluttet City Vest.

Minimumsbeløb på et gavekort er kr. 100,00 og maksimumsbeløb er kr. 3.000,-

City Vest gavekort udbydes af:

Danske Shoppingcentre P/S

Cityringen 24, Plan 4

2630 Taastrup

Cvr.nr. 37070726

 

Kvittering

Når du har gennemført betalingen, modtager du straks en kvittering pr. mail. Vær opmærksom på korrekt indtastning af din e-mail adresse, så din bekræftelse når rigtig frem.

Du er bundet af betalingen, når du klikker på ”Udfør betaling”, og der står ”Betalingen er godkendt” på din skærm.

Du kan til enhver tid printe Handelsbetingelserne ud, som danner grundlag for den aftale du har indgået i forbindelse med køb af gavekortet. De gældende Handelsbetingelser kan til enhver tid findes på www.cityvest.dk.

Hvis du har tastet forkert eller begået en anden fejl i forbindelse med din bestilling, er du velkommen til, at kontakte City Vest, som derefter vil hjælpe dig.

Se oplysninger om fortrydelsesret nedenfor.

 

Betaling

Du kan anvende de betalingskort, som fremgår af betalingsmodulet.

Din betaling håndteres af Easy by Nets (betalingsmodul).

Nets håndterer alle betalinger og al kortdata og lever op til internationale sikkerhedsstandarder (den såkaldte Payment Card Industri Data Security Standard, forkortet PCI DSS). Udvekslingen af oplysninger mellem os og databehandleren sker krypteret i SSL (Secure Socket Layer).

Beløbet trækkes på din konto, når betalingen er gennemført eller det fysiske gavekort afsendes.

 

Leveringsbetingelser – gælder kun f.s.v.a. bestilte gavekort fremsendt pr. post.

Gavekortet sendes førstkommende hverdag efter bestilling og sendes med den valgte forsendelsestype, alm. brev eller quickbrev.

Alle gavekort sendes med Post Nord. Der kan forekomme forsinkelser ved Post Nord, som City Vest er uden indflydelse på.

Såfremt et gavekort ikke bliver leveret, men bortkommer under forsendelsen, skal underretning herom ske til City Vest. I sådanne tilfælde vil der blive fremsendt et nyt gavekort, forudsat at det bortkomne kort ikke er blevet aktiveret, da det ellers anses for at være modtaget.

Der pålægges forsendelsesomkostninger på alle ordrer uanset mængde, størrelse og forskellige leveringstider. Forsendelsesomkostningernes størrelse er afhængig af den samlede vægt.

 

Priser og moms

Alle viste priser er i danske kroner og inkl. moms.

 

Gyldighedsperiode

Gavekortet/beviset er gyldigt i 3 år fra udstedelsesdato.

Indehavere af elektroniske penge kan inden udløbet af de elektroniske penge og i op til 1 år efter udløbet anmode om, at restværdien indløses til pålydende værdi ved at kontakte udbyderen, jf. kontaktinformationen.

Der opkræves gebyr i forbindelse med indløsning, hvis indløsningen sker inden de elektroniske penges udløb. Gebyret udgør pt. kr. 25,00.

 

Saldo

Saldo på gavekortet kan ses på www.cityvest.dk

 

Reklamation

I henhold til den danske købelov har du 2 års reklamationsret på dit køb. Reklamationsretten gælder fra den dag du gennemfører betalingen eller fysisk modtager forsendelsen.

Fejllevering eller defekt forsendelse: Skulle du mod forventning modtage et forkert eller defekt gavekort, bedes du hurtigst muligt pr. mail orientere om hvori fejlen/defekten består.

 

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret/returret fra den dag du modtager gavekortet. Fortryder du dit køb, skal du for egen regning kontakte/sende gavekortet tilbage til følgende adresse: City Vest, Gudrunsvej 7, 8220 Brabrand, senest den 14. dag efter modtagelsen.

Når du sender gavekortet retur, skal det være i samme stand, som da du modtog det. Benytter du dig af fortrydelsesretten, vil du inden for 30 dage få den fulde købesum tilbage efter vi har modtaget din henvendelse/forsendelse retur og haft lejlighed til at undersøge den. Pengene vil blive indsat på din konto. Reg. og konto nr. bedes derfor oplyst i mailen/forsendelsen.

 

Persondatapolitik

Den gældende persondatapolitik kan til enhver tid findes på hjemmesiden www.sparxpres.dk.

 

Aktivering af gavekortet

Gavekortet/beviset er aktivt og klar til brug ved gennemførsel af betaling. Ved bestilling af gavekort fremsendt pr. post, skal disse aktiveres inden brug.

 

Anvendelse af gavekortet

Dit City Vest gavekort er det samme som kontante penge, og du anvender gavekortet i stedet for at anvende kontanter i de tilknyttede butikker i City Vest.

Gavekortet anvendes med pinkode og kan dermed anvendes på samme måde som et almindeligt betalingskort. Gavekortet er således et ikke personligt ihændehaverbevis.

Gavekortet kan ikke spærres, hvis du f.eks. taber gavekortet eller det bliver stjålet.

Du accepterer derfor, at bære risikoen for misbrug af gavekortet og dermed risikoen for det tab, du kan lide, hvis kortet anvendes af en anden uden din tilladelse. Der samme er selvfølgelig gældende for modtageren, hvis du giver gavekortet væk eller sælger det.

Har du problemer med gavekortet/beviset eller ønsker du at klage, bedes du henvende dig til:

City Vest

Gudrunsvej 7

8220 Brabrand

Du er også berettiget til at klage direkte til konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via forbrug.dk eller via e-mail cfk@kfst.sk.

EU-kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her: ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mailadresse info@sparxpres.dk.

Ønsker du at klage over en vare/ydelse købt med gavekortet, skal du henvende dig til den butik, hvor du har købt varen.

 

Hvem står bag kortet

Elektroniske gavekort via Danske Shopping administreres af SPARXPRES, som er en afdeling af Spar Nord Bank A/S.

 

Lovvalg og værneting

Ethvert køb af gavekort er underlagt dansk ret. Enhver tvist om gavekortet, der involverer udbyderen skal indbringes ved en byret i Danmark med mindre præceptiv lovgivning bestemmer andet.

 

Ikrafttræden

Disse Handelsbetingelser gælder fra og med den 01.09.2021.