Fitnessworld indgang

Pure Gym

Leder du efter et fitnesscenter i Aarhus V, så kom forbi Pure Gym (tidligere Fitness World) i City Vest. Med mere end 150 centre i Danmark og knap 3500 medarbejdere inklusiv personlige trænere, kostvejledere og holdinstruktører, er Pure Gym over de seneste 10 år blevet ét af danskernes foretrukne fitnesscentre.

Derfor hjælper vi dagligt over en halv million danskere med at træne og motionere. Står vægttab, større muskler eller bedre kondition derfor på ønskelisten? Så er træning vejen frem, og hos Pure Gym i City Vest i Brabrand får du både holdsal, funktionelt område samt lækkert frivægts- og cardioområde til billige penge.

PERSONLIG TRÆNER OG TRÆNINGSPROGRAM

Selvom vi tilbyder billig fitness, er servicen stadig i top. I Pure Gym har vi et dygtigt personale, som står klar til at hjælpe dig, hvis du er i tvivl om, hvordan du bruger træningsmaskinerne eller har andre spørgsmål. Har du brug for ekstra støtte, kan du få en personlig træner, som hjælper med at nå dine mål og motivere dig. Et godt tip er også at downloade vores app med træningsprogrammer.

TRÆNING I ALLE AFSKYGNINGER

Uanset om dit mål med træning er vægttab, at få en bedre kondition eller opbygge større muskler, kan du bruge Pure Gym i City Vest i Brabrand til at nå dit mål. Du kan nemlig træne selv på maskiner eller med friløftsvægte, når det passer dig, eller du kan tilmelde dig hold.

Der er noget for enhver smag i vores fitnesscenter: Bliv mere smidig med yoga og pilates, få bedre styrke og kondition med f.eks. spinning-hold, boksetræning og puls/styrke-hold. Hos Pure Gym har vi populære hold som blandt andet stram op, hatha yoga, zumba, H.I.T., bodyfit og boksetræning, så du er sikker på at kunne finde lige den træningsform, du bedst kan lide.

Leder du efter et fitnesscenter i Aarhus V, så kom forbi Fitness World i City Vest. Med mere end 150 centre i Danmark og knap 3500 medarbejdere inklusiv personlige trænere, kostvejledere og holdinstruktører, er Fitness World over de seneste 10 år blevet ét af danskernes foretrukne fitnesscentre.

Derfor hjælper vi dagligt over en halv million danskere med at træne og motionere. Står vægttab, større muskler eller bedre kondition derfor på ønskelisten? Så er træning vejen frem, og hos Fitness World i City Vest i Brabrand får du både holdsal, funktionelt område samt lækkert frivægts- og cardioområde til billige penge.

PERSONLIG TRÆNER OG TRÆNINGSPROGRAM

Selvom vi tilbyder billig fitness, er servicen stadig i top. I Fitness World har vi et dygtigt personale, som står klar til at hjælpe dig, hvis du er i tvivl om, hvordan du bruger træningsmaskinerne eller har andre spørgsmål. Har du brug for ekstra støtte, kan du få en personlig træner, som hjælper med at nå dine mål og motivere dig. Et godt tip er også at downloade vores app med træningsprogrammer.

TRÆNING I ALLE AFSKYGNINGER

Uanset om dit mål med træning er vægttab, at få en bedre kondition eller opbygge større muskler, kan du bruge Fitness World i City Vest i Brabrand til at nå dit mål. Du kan nemlig træne selv på maskiner eller med friløftsvægte, når det passer dig, eller du kan tilmelde dig hold.

Der er noget for enhver smag i vores fitnesscenter: Bliv mere smidig med yoga og pilates, få bedre styrke og kondition med f.eks. spinning-hold, boksetræning og puls/styrke-hold. Hos Fitness World har vi populære hold som blandt andet stram op, hatha yoga, zumba, H.I.T., bodyfit og boksetræning, så du er sikker på at kunne finde lige den træningsform, du bedst kan lide.

HVORNÅR HAR FITNESS WORLD I BRABRAND ÅBENT?

Fitness World i City Vests åbningstider er mandag til torsdag kl. 5.30-22.00, fredag kl. 5.30-20.00, lørdag kl. 6.00-18.00, samt søndag kl. 6.00-22.00. Fitnesscentret er bemandet mandag til torsdag kl. 10.00-20.00, fredag kl. 10.00-18.00, samt lørdag kl. 9.00-12.00. Leder du efter et træningscenter i Århus, som tilbyder billig fitness med gode faciliteter og et stort udbud af hold, er Fitness World i City Vest stedet.

I bus, bil eller på cykel? Find vej til Fitness World i City Vest her.

Kontakt butikken