Lidl i City Vest

Lidl i Århus – dagligvarer til hverdag og fest

I City Vest finder et af Århus mange supermarkeder, Lidl, hvor du let og hurtigt kan handle dine dagligvarer. I supermarkedets lange gange finder du alt, hvad du har brug for til at gøre madpakken og aftensmaden lidt mere interessant.

Hvad enten du skal handle ind til hele familien eller holde stort middagsselskab, så finder du i Lidl i Århus altid et varieret udvalg af friske grøntsager, kød af høj kvalitet, et bredt sortiment af spændende spiritus og masser af lækre delikatesser. Alt sammen til fordelagtige priser.

Husk at City Vest har gode parkeringsforhold, hvor du altid kan parkere helt gratis. Så kan du altid købe stort ind uden det helt store slæb. Du kan læse mere om parkering i Brabrand her.

Din lokale bager i City Vest

Skal du bruge brød til søndagens morgenbord, eller mangler du friskbagt rugbrød til madpakken, kan du i Lidls bagerafdeling finde lige det brød, eller de kager, du ønsker.

din lokale bager og slagter city vest

Godt kød og masser af pålæg til madpakken

Leder du efter saftigt kød til middagen, kan du altid finde et spændende udvalg af lækre udskæringer til gode priser. Savner du inspiration til aftensmaden, kan vi blandt andet anbefale en steak med bagte rodfrugter. Du finder alt det, du skal bruge hos Lidl i City Vest. Er du på udkig efter en særlig udskæring, så bør du kigge forbi Slagter Stjernholms butik.

hele Europas supermarkedet med et bredt udvalg af daglivarer

Hele Europas supermarked i Århus

Smag på hvert et hjørne af Europa, når Lidl hver uge byder på et stort udvalg af udenlandske dagligvarer i Århus. Find f.eks. tortellinier, som de kun fås i Italien, servér paella som sad du i varme Spanien eller tag på græsk ø-hop med de lækreste, sorte oliven.

Er du mere til de lokale varer, er de danske grøntsager som tomater og agurker altid at finde i Lidl i City Vest. Og går du efter økologi, bliver du ikke skuffet over det brede udvalg af økologisk kød og økologiske grøntsager.

Det ansvarsfulde supermarked

Som det første discountsupermarked valgte Lidl i 2015 at fjerne buræg fra sine hylder for at støtte op om dansk dyrevelfærd. Igen i 2017 skabte Lidl overskrifter, da det blev offentliggjort, at supermarkedet ville udfase plastikposer i kampen mod miljøforurening.

Danmarks ansvarsfulde discount supermarket i City Vest Århus

Hvornår har Lidl i Brabrand åbent?

Lidl i City Vest har åbent hver dag fra 8.00 til 21.00, så du nemt kan handle alle dine dagligvarer, når det passer dig. Se mere om City Vests åbningstider her.

Kig forbi, og gå på opdagelse i det store udvalg af alt fra dagligvarer og mad til køkkenredskaber og forskellige ting til hjemmet – så kan det være, du falder over et tilbud, som falder i lige din smag.

Spørgsmål og svar

Har Lidl i City Vest en bager?

Lidl har en tag-selv bager, som blandt andet byder på et bredt udvalg af friskbagt morgenbrød, rugbrød, boller, diverse snacks og andet bagværk til madpakken eller den lille sult. Læs mere her.

 

Er der parkering tilknyttet Lidl?

Når du handler i Brabrands Lidl, kan du nyde godt at 1.500 gratis p-pladser, så du let kan komme hjem med dine varer efter småt- og storindkøb. Læs mere om parkering.

Aktuelle tilbud

Åbningstider

Mandag – Søndag
08:00 – 21:00

 

Kontakt

Tlf.: 80 70 27 02