Læser

Matas

Matas i City Vest

Dit makeup- og skønhedsunivers i Århus

Matas i City Vest har alt, hvad du har brug for inden for kosmetik, skønhed og sundhed med et bredt udvalg af makeup og dufte, den lækreste hudpleje og hårfarver samt en lang række helseprodukter.

I Matas kan du altid få gode råd og vejledning af butikkens uddannede ekspedienter. Så uanset om du er på udkig efter en ny læbestift til din hudtone, en hårkur, den perfekte duft, eller du har spørgsmål til vitaminer, kosttilskud og graviditet, kan personalet rådgive dig.

Få fine gaveæsker og gode tilbud i Matas

Skønheds- og sundhedsbutikken i City Vest ved Århus forhandler alt fra parfumer, hårpleje, neglelak og makeup til ansigtscreme, naturprodukter, proteinpulver og vitaminer fra de populære mærker som Matas Striber, Chanel, Origins, Max Factor og mange, mange flere.

Du finder altid gode tilbud og fine gaveæsker til både mænd og kvinder i Matas med både makeup, dufte og hudplejeprodukter.

Matas i City Vest Århus har et stort udvalg af både kosmetik og parfume
Få fordele og rabatter med club matas i vores butik og spar penge på massere af skønhedprodukter

Få fordele med Club Matas i City Vest

Når du handler i Matas i City Vest ved Århus, får du glæde af dit Club Matas kort. Alle dine køb i butikken i storcenteret giver nemlig point på kortet.

Som medlem får du samtidig tilbud om eksklusive arrangementer, før-udsalg og events i Matas i Århus. Du optjener dog ikke point på gavekort og håndkøbsmedicin.

Gratis parkering i storcentret

Matas i Brabrand er let at komme til i bil, hvis du bor i Århus, Brabrand, Århus V, Åbyhøj, Tilst og Viby. Ved storcentret er der nemlig mange gratis parkeringspladser lige udenfor storcentret.

Læs mere om Matas tilbud i Matas tilbudsavis eller på Matas.dk.

Åbningstider i Matas

Matas i City Vest følger storcentrets åbningstider, som er fra kl. 10.00-19.00 mandag til fredag, kl. 10.00-16.00 lørdag og kl. 10:00-15:00 den første søndag i hver måned. Du kan derfor handle i Matas i storcentret i Århus, når du har fri.

Vi har tilbud og service i topklasse, så kom ind i vores skønhedsunivers og køb et gavekort til en du holder af

Aktuelle tilbud

Åbningstider

Mandag – fredag
10:00 – 19:00

Lørdag
10:00 – 16:00

Søndag
Første søndag i måneden 10:00 – 15:00

Kontakt

Tlf.: 86 25 47 11

Email: post@10626.matas.dk