Sam's butik i Århus | Stilrent herretøj til 15-35 årige | City Vest

Sam’s Mens Wear – herretøjsbutik med alt i herremode

I Sam’s Mens Wear i City Vest i Århus finder du et bredt udvalg af tøj til mænd. Vi har alt fra klassisk festtøj til herrer til afslappet og trendy hverdagstøj. I Sam’s Mens Wear-butikken i Brabrand i Århus har alle vores ansatte en grundig uddannelse og kan derfor give dig den bedste rådgivning og vejledning i herretøj, personlig stil, mode og kvalitet.

Sams Mens Wear designer og producerer selv alle kollektioner til butikken. Inspirationen hentes i modemetropoler som Rom, Milano, Paris og London. Stilmæssigt er sortimentet bredt, men det henvender sig hovedsageligt til de 15-35-årige.

Herretøjsbutik med stort udvalg

Mangler du et fint jakkesæt, en skjorte, cowboybukser, habitbukser, en t-shirt, blazer eller striktrøje? I herretøjsbutikken Sam’s Mens Wear i City Vest i Århus kan du få det hele – vi har et stort udvalg af herretøj i alle afskygninger. Leder du efter en fed skindjakke, varm vinterjakke, vindjakke eller cowboyjakke? Så besøg os i Sam’s Mens Wear og se vores udvalg af jakker til mænd.

Samsøe Samsøe og andre populære mærkevarer

Hos Sam’s Mens Wear i City Vest i Århus har vi nogle af de bedste og mest populære brands inden for herremode: Samsøe Samsøe, Eton, Matinique, Hugo Boss, Björn Borg, Sand, Signal, Peak Performance, Gant, Diesel og Tommy Hilfiger er bare nogle af de tøjmærker, du finder i vores herretøjsbutik.

Sko, boxershorts, slips og andre accessories

Hos Sam’s Mens Wear kan du ikke kun købe tøj til mænd, men også masser af andet tilbehør. Mangler du fodtøj, har vi både sneakers, sejlersko og klassiske herrestøvler i læder. Vi har boxershorts fra Jbs, Björn Borg og Tommy Hilfiger. Vi har også masser af slips og butterflies – du kan både vælge et helt klassisk silkeslips eller slå dig løs med et mere moderne slips eller butterflies i sjove farver og mønstre. Strømper, bælter, huer, halstørklæder og handsker kan du også købe i Sam’s Mens Wear-butikken i Brabrand i Århus.

Om Sam’s Mens Wear butikkerne

Sam’s Mens Wearhar 71 butikker, der alle lægger vægt på høj kvalitet inden for herremode. I vores butikker kan du altid være sikker på at få en høj professionel service samt finde et bredt sortiment af mærkevarer i tøj og tilbehør til mænd.

Sam’s Mens Wear Sams åbningstider i City Vest

Sam’s Mens Wear i City Vest i Århus har åbent mandag til torsdag kl. 10-18, fredag kl. 10-19, lørdag kl. 10-16 og søndag kl. 10-15. Besøg os i herretøjsbutikken Sam’s Mens Wear i Århus, hvis du vil have herretøj fra populære mærker som Matinique, Eton og Samsøe Samsøe.

Aktuelle tilbud

Åbningstider

Mandag – fredag
10:00 – 19:00

Lørdag
10:00 – 16:00

Søndag
Lukket

Kontakt

Tlf.: 27 10 77 36


Følg hjertetog sig ja til

Få masser af inspiration, sjove konkurrencer og hyggelige events for hele familien – direkte i din indbakke. Samtidig deltager du hver måned i konkurrencen om et gavekort på 500 kr. til City Vest. Vinderen får direkte besked via mail.