Events

Der sker altid noget sjovt i City Vest. Så følg med på siden her, så er du sikker på, at du aldrig går glip af events og oplevelser i City Vest igen. Se alle de kommende begivenheder herunder.

Det sker i Aarhus

På siden finder du også tips til, hvad der sker i Aarhus. For vores lokalområde og resten af Aarhus er fuld af liv og gratis aktiviteter, særligt i skolernes ferie, hvor der altid sker sjove events for hele familien.

I City Vest har vi derfor lavet denne side, hvor vi løbende opdaterer med gratis aktiviteter og sjove events i City Vest og Aarhus. Så bliver du altid mindet om det næste sjove event!

Du kan se vores tidligere events i City Vest og Aarhus her.

Aktiviteter i City Vest

Vi elsker Gellerup og Brabrand, og vi vil gerne være med til at gøre en forskel for denne del af Aarhus. Derfor vil vi selvfølgelig også gerne bidrage med at sprede god stemning for alle familier, der bor i Brabrand, Gellerup eller andre steder i Aarhus V.

Det betyder, at vi i City Vest fejrer alle årets begivenheder som jul i City Vest, påske, fastelavn, halloween og alle skolernes ferier. Det gør vi med feriebilletter, katten af tønden, farlig halloween-udklædning og selvfølgelig masser af juleaktiviteter.

I City Vest finder du dog ikke kun aktiviteter for børn. Vi har også forskellige workshops for unge og voksne, og vi fejrer kærligheden på valentinsdag, laver virkelig gode Black Friday-tilbud og masser af andre gode tilbud på både bolig, mode, sport og legetøj.

Gratis aktiviteter i Aarhus

Leder du efter nogle gratis aktiviteter, du kan lave med din familie i Aarhus? Følg med her, hvor vi skriver om vores aktiviteter i City Vest, der altid er gratis at deltage i!

Vi har også samlet et stort opskriftunivers med opskrifter til alle sæsoner og til store og små, hvis i mangler en sjov aktivitet, i kan lave hjemme. Her finder du blandt andet opskrifter til den perfekte picnictur for hele familien i Aarhus.

Vi har også samlet andre gratis aktiviteter i Brabrand og Gellerup. Områder, der har gode MTB-muligheder, Brabrand Sø, forskellige naturaktiviteter og meget mere. Det kan du blandt andet finde i vores magasiner.

City Vest støtter hele Aarhus

For City Vest er det vigtigt, at vi kan hjælpe og støtte op om vores lokalmiljø og gøre noget for alle jer, der bor i Aarhus. Derfor har vi gang i en række initiativer i Gellerup og resten af Aarhus, som for eksempel et samarbejde med iværksætterhuset Square One, der hjælper nye iværksættere med at komme i gang.

Det har blandt andet resulteret i en iværksætterkonkurrence, hvor vinderne fik et lokale stillet til rådighed i tre måneder i City Vest. Det har også resulteret i, at vi i City Vest har fået en skrædder, Den Syriske Skrædder, som har ansat endnu en skrædder for at følge med i den store efterspørgsel.

Find vej til City Vest i Aarhus

City Vest ligger placeret lige i hjertet af Brabrand og Gellerup i den vestlige del af Aarhus. Det er derfor nemt at komme til i bil. Det gælder både for dig, der bor i centrum af Aarhus, dig fra Aarhus Nord, og dig der kommer fra motorvejen og kører ind mod Aarhus C ad Silkeborgvej. Det ligger nemlig placeret lige ud til Ringvejen og Silkeborgvej.

Er du i bil, kan du nemt finde en gratis parkeringsplads. Vi har nemlig mere end 1.500 gratis parkeringspladser lige ved City Vest. Læs mere om gratis parkering i City Vest her.

Kommer du med bus fra Aarhus Centrum, kan du også stå af på Silkeborgvej lige udenfor City Vest. Du kan læse mere om bussen til City Vest her.

Er du på cykel fra Brabrand eller Gellerup, finder du selvfølgelig også gode muligheder for cykelparkering.

TIDLIGERE EVENTS

Følg hjertetog sig ja til

Få masser af inspiration, sjove konkurrencer og hyggelige events for hele familien – direkte i din indbakke. Samtidig deltager du hver måned i konkurrencen om et gavekort på 500 kr. til City Vest. Vinderen får direkte besked via mail.