Praktisk information om besøg i City Vest

Praktisk info

Her finder du praktisk information om bl.a. toiletter, wi-fi, handicapfaciliteter, puslerum mm.

City Vest Facade

City Vest kan kontaktes på følgende måder: 

E-mail: info@cityvest.dk

Skriv til os via facebook: City Vest | Facebook

Brug internettet – helt gratis

I City Vest er der gratis, trådløst internet til alle vores kunder. Har du en smartphone, PC eller iPad kan du gå på nettet i åbningstiden, kvit og frit. Så kan du tjekke mails, opdatere status og hente seneste nyt.

Prøv det, når du besøger City Vest. Vi glæder os til at forbinde den personlige service med de uendelige muligheder i cyberspace.

BABY LOUNGE I CITY VEST

Alle kan få brug for en pause fra shoppeturen, og det kan være nødvendigt med noget mere roligt end en restaurant eller cafe, specielt, hvis du har den lille med. Derfor har vi i City Vest lavet en babylounge, hvor du, sammen med din baby, kan puste ud og tanke op på energi, inden I shopper i videre i centret.

Babyloungen er hyggelig og rolig, og den fungerer som det perfekte sted til en pause, når du har din baby med på shoppetur. I babyloungen finder du afslappende områder med puslepladser og bløde sofaer, hvor I kan få ordnet, hvad der skal ordnes. Babyloungen er det perfekte sted at tage en lille slapper, inden I shopper videre i City Vest.

 

EN SPISEPAUSE TIL DEN LILLE

I City Vests Babylounge er der både plads til at slappe af og tanke op på energi, men også til at tilberede, og servere, en portion babymad. De hyggelige faciliteter inkluderer både siddepladser på brikse, og i sofaer, hvor i stille og roligt kan få lidt at spise. Så når din baby bliver sulten på shoppeturen, smutter du bare en tur forbi babyloungen, hvor der er fred og ro til en spisepause.

Du finder selvfølgelig også mikrobølgeovne, til opvarmning af babymad og modermælkserstatning, i babyloungen. Når maden er varmet, er der god plads til at sidde og give mad til din baby.

 

FRED TIL AT AMME

Babyloungen er et pusterum, hvor I sammen kan holde pause fra shoppeturen, i City Vest. De rolige omgivelser gør også babyloungen til et godt sted, hvor du kan amme din baby, i ro og fred. De små adskilte sofaområder giver mulighed for, at du i fred og ro, kan amme din baby uden stress og jag omkring jer.

 

ÅBNINGSTIDER

Hverdage kl. 10.00-17.00
Lørdag kl. 10.00-16.00

Trygt og venligt
Der er handicap p-pladser ved alle indgange og ekstra døre, så du ikke behøver bruge svingdørene. Derudover har vi rullende fortorv på Centertorvet og elevatorer på alle plan, så både indkøbsvogne, rullestole og barnevogne kan komme rundt i hele centret.

 

Handicaptoiletterne finder du under Centertorvet og på parterre-etagen under Madtorvet. Der er elevator. 

 

Trygheden er også i top
Det er sikkert at handle i City Vest, der er overvåget døgnets 24 timer. Servicevagter fra G4S kender centret ud og ind og hjælper dig gerne med at få en positiv indkøbsoplevelse i City Vest. 

Let tilgængelig
City Vest er beliggende ved Ringvejen og Silkeborgvej.

 

Bil
Centret er lettilgængeligt via begge ringveje og Silkeborgvej. Kommer du udenbys fra, benyttes motorvejsafkørsel vest = afkørsel 48.

 

Bus
Flere busforbindelser kører direkte til City Vest:
4A – 11 – 12 – 22 – 35 – 113

Linje 6A stopper på Åby Ringvej på hjørnet ved Silkeborgvej, og linje 15 stopper på Gudrunsvej ved Globus 1 få hundrede meter fra City Vest.

 

Cykel
Det tager ikke mere end små 20 min. at cykle til City Vest fra midtbyen.