Praktisk information

Her finder du praktisk information om bl.a. Informationen, wi-fi, handicapfaciliteter, puslerum mm.

I Informationen på Centertorvet kan du altid henvende dig. Vi gør netop din indkøbstur i City Vest til en god oplevelse. Vi guider dig rundt i centret, efterlyser forsvundne familiemedlemmer, oplyser om aktiviteter, åbningstider og meget andet.

I samme lokale som Informationen finder du også GLS pakkeshop.

I Informationen kan du:

Købe elektronisk gavekort
Låne en kørestol
Låne en klapvogn

Åbningstider

Hverdage kl. 10.00-19.00
Lørdag kl. 10.00-16.00
1. søndag i måneden kl. 10.00-15.00

Kontakt

Tlf.: 86 25 36 88

Trygt og venligt

Der er handicap p-pladser ved alle indgange og ekstra døre, så du ikke behøver bruge svingdørene. Derudover har vi rullende fortorv på Centertorvet og elevatorer på alle plan, så både indkøbsvogne, rullestole og barnevogne kan komme rundt i hele centret.

I Informationen på Centertorvet kan du låne en kørestol under dit ophold i City Vest, og handicaptoiletterne finder du under Centertorvet og på parterre-etagen under Madtorvet.

Trygheden er også i top

Det er sikkert at handle i City Vest, der er overvåget døgnets 24 timer. Servicevagter fra G4S kender centret ud og ind og hjælper dig gerne med at få en positiv indkøbsoplevelse i City Vest. Dine børn kan også færdes trygt i hele centret, så du behøver ikke have et øje på hver finger. Der er ingen cyklister eller andre farer for dine børn.

I City Vest er der gratis, trådløst internet til alle vores kunder. Har du en smartphone, PC eller iPad kan du gå på nettet i åbningstiden, kvit og frit. Så kan du tjekke mails, opdatere status og hente seneste nyt.

Prøv det, når du besøger City Vest. Vi glæder os til at forbinde den personlige service med de uendelige muligheder i cyberspace.

City Vest er opført i 1972 og ejes af Danske Shoppingcentre P/S.

Etablering af butik

Centret er løbende blevet moderniseret og udvidet, senest i 2010 med et helt nyt indgangsparti ud mod Silkeborgvej. Centret fremstår som et fuldt moderne center og besøges hvert år af 3.000.000 kunder.

Danske shoppingcentre P/S driver City Vest, og ønsker du at høre om mulighederne for at etablere butik i City Vest, er du velkommen til at kontakte: Centermanageren for en uforpligtende samtale.

Læs mere om Danske shoppingcentre og porteføljen af shoppingcentre. 

Ren og tør numse

Hvis den mindste trænger til at få skiftet bleen, kan du finde puslefaciliteter i vores hyggelige babylounge på Plan 0. Er du løbet tør for bleer, er du velkommen til at tage en gratis ble.

Godt valg, et fælles ansvar

I 2009 lancerede City Vest “Godt Valg”-kampagnen for miljø- og samfundsansvar. Det betyder, at centret sætter fokus på miljømæssige og sociale forhold som for eksempel energiforbruget, CO2-udslip, affaldssortering, sikkerhed og arbejdsmiljø.
DEAS, som står bag driften af City Vest, har iværksat “Godt Valg”-programmet, og målet er blandt andet at reducere energiforbruget og dermed CO2-udslippet samt i alle aspekter at udvise et miljø- og samfundsansvar for det nære samfund.

Processen er i gang, og arbejdet har ingen slutdato. De gode tiltag er kommet for at blive. Derfor træffer du et godt valg, når du besøger City Vest.

Miljømæssige tiltag

  • Investering i nyt køleanlæg forår 2009. Med installering af det nye anlæg reducerer City Vest CO2-udslippet med 118 tons, hvilket svarer til 21 husstandes årlige CO2-udslip.
  • Mulighed for at aflevere aviser og flasker i de opstillede containere og batterier til Photo Care og derved spare kunderne en tur – og CO2-udslippet – til genbrugspladsen.
  • Internt affaldssorterer personalet allerede pap, plastic og øvrigt affald i containere.
  • Ved alle indgange er der opstillet cykelstativer, så kunderne nu kan bruge den “rene energi”, når de skal ud at shoppe.
Følg hjertetog sig ja til

Få masser af inspiration, sjove konkurrencer og hyggelige events for hele familien – direkte i din indbakke. Samtidig deltager du hver måned i konkurrencen om et gavekort på 500 kr. til City Vest. Vinderen får direkte besked via mail.