Praktisk information om besøg i City Vest

Praktisk info

Her finder du praktisk information om bl.a. toiletter, wi-fi, handicapfaciliteter mm.

City Vest Facade

Fra den 1. februar 2024 kan man ikke længere benytte centret til gennemgang, da fire af de nordligste indgange lukkes. Dog vil indgangen ved broen fra Gellerup stadig være åben og give adgang til Normal, men for at komme ind til de øvrige butikker er man nødt til i stedet at gå ad Tinesvej eller Silkeborgvej.

 

Se kort over åbne indgange til City Vest her: Indgange og p-pladser til City Vest

 

 

I City Vest finder du altid gratis parkering. Du kan frit vælge mellem en af de mange p-pladser – så vi gør det nemt, hurtigt og bekvemt for dig og din familie, når I tager på shoppingtur i City Vest.

I forbindelse med renovering og ombygning af City Vest bliver nogle af p-pladserne lukkede fra den 1. februar 2024. Se kort over åbne p-pladser her: Indgange og p-pladser til City Vest 

 
 

Brug internettet – helt gratis

I City Vest er der gratis, trådløst internet til alle vores kunder. Har du en smartphone, PC eller iPad kan du gå på nettet i åbningstiden, kvit og frit. Så kan du tjekke mails, opdatere status og hente seneste nyt.

Prøv det, når du besøger City Vest. Vi glæder os til at forbinde den personlige service med de uendelige muligheder i cyberspace.

Trygt og venligt
Der er handicap p-pladser ved alle indgange og ekstra døre, så du ikke behøver bruge svingdørene. Derudover har vi rullende fortorv på Centertorvet og elevatorer på alle plan, så både indkøbsvogne, rullestole og barnevogne kan komme rundt i hele centret.

 

Handicaptoiletterne finder du under Centertorvet og på parterre-etagen under Madtorvet. Der er elevator. 

 

Trygheden er også i top
Det er sikkert at handle i City Vest, der er overvåget døgnets 24 timer. Servicevagter fra G4S kender centret ud og ind og hjælper dig gerne med at få en positiv indkøbsoplevelse i City Vest. 

Let tilgængelig
City Vest er beliggende ved Ringvejen og Silkeborgvej.

 

Bil
Centret er lettilgængeligt via begge ringveje og Silkeborgvej. Kommer du udenbys fra, benyttes motorvejsafkørsel vest = afkørsel 48.

 

Bus
Flere busforbindelser kører direkte til City Vest:
4A – 11 – 12 – 22 – 35 – 113

Linje 6A stopper på Åby Ringvej på hjørnet ved Silkeborgvej, og linje 15 stopper på Gudrunsvej ved Globus 1 få hundrede meter fra City Vest.

 

Cykel
Det tager ikke mere end små 20 min. at cykle til City Vest fra midtbyen.

City Vest kan kontaktes på følgende måder: 

E-mail: info@cityvest.dk

Skriv til os via facebook: City Vest | Facebook